Tlf. 7552 0466

Om os

50 års ekspertise

Hos Kolding Maskinforretning fører vi en række af de stærkeste mærker
inden for landbrug, entreprenør og have & parkmaskiner.

Vores salgsteam tager altid udgangspunkt i en konkret afdækning af dine behov, og vi kommer gerne ud til dig. For os er det vigtigt, at vores leverancer matcher netop dine ønsker.

Vi er ikke kun sælgere – vi kan også rådgive om de nyeste maskiner, den nyeste teknologi, samt være behjælpelig med ansøgning til diverse miljøpuljer.

Indsigt og det rette udstyr

Den rette maskine kan gøre dig langt mere effektiv, end du troede muligt, og vores maskiner er i front, når det gælder kvalitet, effektivitet, komfort og energiforbrug. Sidst men ikke mindst har du markedets bedste backup i form af service og vedligehold, når du vælger Kolding Maskinforretning. En ny maskine er hurtigt tjent ind igen, fordi vi holder dig kørende.

Alle i vores salgsteam har dybe rødder i landbruget, og de kan støtte og rådgive dig om langt de fleste situationer. De har ikke alene læst sig til deres viden: De har selv kørt og skruet i maskinerne, så vi mener selv, at vi kan tilbyde markedets bedste rådgivning. Maskiner kan købes for dyrt, og derfor er det vigtigt, at vi sammen finder frem til dit præcise behov – hverken mere eller mindre.