Tlf. 7552 0466

Mærker

Hos Kolding Maskinforretning har vi et stort udvalg af de førende mærker indenfor landbrug. Har du spørgsmål til mærkerne eller brug for rådgivning? Så tag kontakt til os – enten via kontaktsiden eller besøg os på Ambolten 35 i Kolding

CLAAS

CLAAS er kendt som høstmaskinernes flagskib, og vi oplever, at det er en producent, der er meget mere end det.

Den familieejede virksomhed CLAAS er Europas største producent af høstmaskiner og kan levere full-line til landbruget. Virksomheden har siden starten af det 20. århundrede leveret høj kvalitet og meget pålidelige landbrugsmaskiner. CLAAS er markedsleder i Europa inden for høstmaskiner og snittere. Med opkøbet af en traktorfabrik i 2005 er målet også at blive markedsleder på dette produkt.

Se mere på www.claas.dk

Kverneland

Kverneland er det nye hovedbrand for det samlede produktprogram fra Kverneland koncernen. Målet er en stærkere gennemslagskraft og mere synlighed gennem forenkling af mærkevarestrategien.

Se mere på dk.kverneland.com

Amazone

Amazone har siden 1883 fremstillet kvalitetsmaskiner til bl.a landbruget.

Se mere på amazone-brons.dk

Baastrup

Baastrupvognen (Baastrup Maskinfabrik) er over 100 år gammel, og gennem alle årene har vi uafbrudt stræbt efter at være blandt de bedste på markedet til at udvikle produkter, der modsvarer tidens efterspørgsel og kundernes specielle behov.

Se mere på www.baastrupvognen.dk

Köckerling

Se mere på Köckerling.dk

GreenTec

GreenTec A/S er et dansk firma, der udvikler og sælger maskiner til vedligehold af grønne områder og stub management i det meste af Europa.

Se mere på greentec.eu

Schäffer

Schäffer har i høj grad været med til, at den knækstyrede læssemaskine har afløst den skridstyrede minilæsser både i landbruget, hos entrepre-nører, anlægs-gartnere, stutterier, minkfarme, forlystelses-parker, kommuner osv. Schäffer har et bredt program af robuste maskiner med lave driftsomkostninger både indenfor traditionelle læsse-maskiner og teleskoplæssere.

Se mere på www.helmstmt.com/schaeffer

Thyregod

Thyregod A/S er en traditionsrig virksomhed som blev grundlagt tilbage i 1918 af  H.A. Norlyk. Thyregod A/S har i alle årene produceret og serviceret primært landbruget med maskiner og har gennem årene udviklet sig til en stærk medspiller på markedet.

Se mere på www.thyregod.com

DAL-BO

DAL-BO A/S er specialist i redskaber til jordbearbejdning. Vi udvikler og producerer således et ganske stort sortiment af redskaber til tromling, stubbearbejdning, pakning og såbedstilberedning.

Se mere på www.dal-bo.dk

Fransgård

Fransgård Maskinfabrik A/S er en 100% danskejet fabrik, der producerer forskellige maskiner til landbrugs-,  skov- og vejsektoren.

Se mere på www.fransgard.dk

Bredal

Gennem en menneskealder har Bredal specialiseret sig i udvikling og fremstilling af kalk- og handelsgødningsspredere af høj kvalitet med tanke på en enkel betjening, billig drift og en robust konstruktion.

Se mere på www.bredal.com

Hauer

Se mere på www.hfl.co.at

TP

TP Flishuggere er kendetegnet ved stor brugervenlighed, robust design og høj effektivitet. Maskinerne har et højt sikkerhedsniveau og er udviklet med fokus på miljøhensyn og god brændstoføkonomi.

Se mere på www.tp.dk

Alö

Frontlæssere med tilhørende redskaber – det er Ålös speciale. Disse produkter og intet andet er resultatet af vores store kompetence og mange års erfaring. Det har givet os en af verdens førende positioner og en unik evne til at opfylde forskellige behov hos professionelle landmænd over hele verden.

Se mere på www.alo.se